Menu Sluiten

Ontstoppingsdienst

Niet alleen doen we ruimen, reinigen en ontstoppen, maar nu behoort het volledige gamma aan onderhoud en reparatie van rioolstelsels tot de mogelijkheden.

Antwerpse Ruimdienst: ruimingen en ontstoppingen in Antwerpen

In 1985 startte de Antwerpse Ruimdienst in Antwerpen en randgemeentes. Dankzij een gemotiveerd team en een sterke knowhow is dit bedrijf een begrip geworden in de regio.

Niet alleen doen we ruimen, reinigen en ontstoppen, maar nu behoort het volledige gamma aan onderhoud en reparatie van rioolstelsels tot de mogelijkheden.

Complete service in ruimen van putten

Antwerpse Ruimdienst is gespecialiseerd in het ruimen én reinigen van allerlei soorten putten. Het gaat dan onder andere om beerputten en septische putten, WC putten, bezinkputten, vetputten en regenwaterputten.

Ontstoppingsdienst Antwerpen

Antwerpse Ruimdienst is actief in Groot-Antwerpen. Voor dringende interventies in Antwerpen staan we steeds snel aan uw deur. Hiervoor kan u rekenen op onze snelservice. U kan ons ook 24u/24 en 7d/7 bereiken.

Rioolaanleg, reparatie van putten en rioolsysteeminstallatie

Onderstaande installatiewerkzaamheden behoren tot ons dienstenpakket:

  • Inspectie van putten en leidingen.
  • Herbezetting van uw bestaande aal- en waterputten.
  • Vernieuwen en optimaliseren van uw rioleringsnetwerk.
  • Leveren en plaatsen van nieuwe putten in beton, PVC en HDPE (vetputten)
  • Herbestrating van uw bewegenis in klinkers, beton, asfalt, dals.
  • Leveren en plaatsen van allerhande deksels in gietijzer, Aluminium, Inox, arduin etc…

Afspraak maken?
Indien u een afspraak wil maken, kan u best telefonisch contact opnemen. Zo kunnen we op een snelle en efficiënte manier een datum en tijdstip bekomen die voor u past. Deze manier van afspreken stelt ons beide in de mogelijkheid om de werken te kunnen inschatten.

Praktische informatie:
Wat zijn de specificaties van de installatie (bv afmeting beerput, vetput, …)Wat is de verkeersituatie: U zorgt voor parkeergelegenheid (ongevaar 15 meter) voor onze vrachtwagen zodat de werkzaamheden zeker kunnen aanvatten. (Bv. opgelet bij tram en/of bustraject en smalle straten).Bel ons op : 03 232 19 44 of 014 55 18 42

30252023025202

Een wc, douche, de afvoer van je keuken, een verstopping kan zowat elk sanitair apparaat treffen. Je merkt dit doordat het afvalwater niet of slechts traag wegstroomt. Zijn er meerdere toestellen verstopt dan zit de verstopping waarschijnlijk dieper, met name in je riolering. Een goede ontstoppingsdienst weet in beide gevallen raad en zal alles in een mum van tijd kunnen ontstoppen. Bij deze ontstoppingen gebruikt een ontstopper steeds professionele tools, zo voorkomen ze dat uw riool of uw leidingen beschadigd raken.

Naargelang waar de ontstopping moet gebeuren hanteren ze verschillende technieken: bij het ontstoppen van een riolering gebruiken ze een slangvormige spiraalreiniger, het ontstoppen van sanitaire toestellen zoals een wc of douche gebeurt met vacuümpomp of veer. .

Meer info

tags: Afvoer Ontstoppen – Ontstoppen Afvoer – Ontstoppingsdienst – Ontstoppingsdienst Antwerpen – Riool Ontstopppen – 

Wenst u meer info over ontstoppingsdienst kijk dan vlug op https://www.antwerpseruimdienst.be/ | Ontstoppingsdienst

Ontstoppingen | 

Ontstoppen, ruimen of reinigen. Snelle service en transparante all-in prijzen. Op weekdagen bereikbaar van 7 tot 22 uur. Vertrek met verschillende vrachtwagens vanuit zes strategisch gekozen locaties.

Onze specialiteiten? Ontstoppen, reinigen én ruimen

Als dochterbedrijf van Blue Bridge Services specialiseert Qclean zich in ontstoppen, reinigen én ruimen. Onze particuliere en professionele klanten mogen vertrouwen op een snelle service aan transparante all-in prijzen. Om onze klanten in heel België snel te bedienen, beschikken we over verschillende strategisch ingeplante vestigingsplaatsen (Eke, Wevelgem, Gent, Diegem, Tienen, Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Schoten, Tessenderlo, Hasselt & Aalst) van waaruit dagelijks onze interventiewagens vertrekken.

Onze diensten

Ons dringend nodig?

Wanneer noodzakelijk om ergere schade te voorkomen, is het mogelijk om binnen de 24 uur langs te komen voor ontstoppingen, reinigen of ruimingen. Wij zijn op weekdagen van 7 tot 22 uur bereikbaar via ons nummer 0490 11 30 30.

89277528927752

Men spreekt van ontstopping wanneer de afvoerleiding geblokkeerd is. Het kan een toiletafvoer zijn, maar ook andere waterleidingen. Gewone verstoppingen kunnen worden verwijderd met geprefabriceerde elementen, die in de winkel te vinden zijn. Verstoppingen in de riolering of afvoer zijn niet alleen aanwezig. Deze verstoppingen worden vaak veroorzaakt door materialen die niet bij het riool of de afvoer horen. Als de verstopping regelmatig optreedt, raden we aan het riool te controleren met een camera. Bij gebruik van een camera-inspectie kun je het probleem vaak verbergen omdat de beelden van zeer goede kwaliteit zijn. In veel gevallen is het niet nodig om het riool volledig te vervangen. De oorzaak van een verstopte afvoer is meestal vet, voedsel, zeep, haar en vet in het lichaam. Helaas k.

Meer info

tags: Ontstoppingsdienst – Ontstoppingsdienst Oost-vlaanderen – Leveranciers Ontstoppingsdienst Oost-vlaanderen – Leveranciers Ontstoppingsdienst West-vlaanderen – Ontkalkingsdienst Oost-vlaanderen – 

Wenst u meer info over ontstoppingsdienst kijk dan vlug op https://www.qclean.be/ | Ontstoppingsdienst

Ontstoppingen | Regenput | Septische Put | Mazouttank | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ontstoppingsdienst

maxicleaning we take care of it nl fr u bent particulier professioneel home ruimdienst ontstoppingsdienst mazouttanks over ons contact vacatures home ontstoppingsdienst algemene ontstoppingen de snelste ontstoppingsdienst toilet verstopt afvoerleiding douche bad of lavabo vervelend maar gelukkig snel op te lossen ontstoppingsdienst : vind meer info hier Onze ontstoppingsdienst binnen het half uur een noodgeval ik belde laat en effectief op staan ze klaar. Ontstoppingsdienst brussel mechelen leuven. Met noodservice . De ontstoppingsdienst van maxi cleaning is een geoliede machine die al meer dan jaar vakwerk levert. U krijgt specialisten met tonnen ervaring over de vloer die graag de handen uit de mouwen steken. Zij werken met een perfecte uitrusting met aandacht voor het milieu. Nietdringende ontstoppingen doen we gewoon tijdens de normale uren. Maar in geval van nood staat onze ontstoppingsdienst dag en nacht klaar. Ook in het weekend. Onze ontstoppingsdienst lost het op n neemt de oorzaak weg ontstoppen van uw leidingenis n. Maar wan.

service loodgieter oost westvlaanderen antwerpen vlaams brabant limburg loodgieter sanitair centrale verwarming promotie klusjesdienst ontkalken merken boiler betonboringen aardgas prijzen ontstoppingsdienst ventilatie promotie dakrenovatie regio s antwerpen oostvlaanderen westvlaanderen vlaamsbrabant limburg contact meer dan jaar professionele ervaring centrale verwarming sanitair klusjesdienst ontstoppen ventilatie dakrenovatie structurele oplossingen service loodgieter is niet alleen actief als loodgieter maar ook als ontstoppingsdienst schoorsteenveger aardgas installateur en klusjesdienst. Dit overal in vlaanderen. Een wc ontstoppen urinesteen verwijderen sanitair installeren een dakrenovatie hellip we doen het allemaal. U vindt ons onder meer in de provincies oostvlaanderen westvlaanderen antwerpen limburg en vlaams brabant Het scala van ontstoppingsdienst Klik hier en kies je regio loodgieter service loodgieter helpt u met al uw loodgieterij een badkamer renovatie rioleringswerken het onderh.

Gegevens over Ontstoppingsdienst

skip to content zoeken naar home ontstoppingsdienst ontstoppingen afvoer ontstoppen bad ontstoppen douche ontstoppen gootsteen ontstoppen keukenafvoer ontstoppen leidingen ontstoppen riolering ontstoppen toilet ontstoppen camera inspectie rioleringswerken rioolinspectie riolering aanleggen riolering aanpassen riolering herstellen contact home ontstoppingsdienst ontstoppingen afvoer ontstoppen bad ontstoppen douche ontstoppen gootsteen ontstoppen keukenafvoer ontstoppen leidingen ontstoppen riolering ontstoppen toilet ontstoppen camera inspectie rioleringswerken rioolinspectie riolering aanleggen riolering aanpassen riolering herstellen contact home homet vakkundig en proper opgelost bel ons ontstoppingsdienst in uw regio antwerpen limburg oostvlaanderen vlaamsbrabant westvlaanderen quality vakmanschap snel ter plaatse vakkundig en proper opgelost gediplomeerde loodgieters vaste prijzen e.