Menu Sluiten

Ontstoppen Afvoer

Niet alleen doen we ruimen, reinigen en ontstoppen, maar nu behoort het volledige gamma aan onderhoud en reparatie van rioolstelsels tot de mogelijkheden.

Antwerpse Ruimdienst: ruimingen en ontstoppingen in Antwerpen

In 1985 startte de Antwerpse Ruimdienst in Antwerpen en randgemeentes. Dankzij een gemotiveerd team en een sterke knowhow is dit bedrijf een begrip geworden in de regio.

Niet alleen doen we ruimen, reinigen en ontstoppen, maar nu behoort het volledige gamma aan onderhoud en reparatie van rioolstelsels tot de mogelijkheden.

Complete service in ruimen van putten

Antwerpse Ruimdienst is gespecialiseerd in het ruimen én reinigen van allerlei soorten putten. Het gaat dan onder andere om beerputten en septische putten, WC putten, bezinkputten, vetputten en regenwaterputten.

Ontstoppingsdienst Antwerpen

Antwerpse Ruimdienst is actief in Groot-Antwerpen. Voor dringende interventies in Antwerpen staan we steeds snel aan uw deur. Hiervoor kan u rekenen op onze snelservice. U kan ons ook 24u/24 en 7d/7 bereiken.

Rioolaanleg, reparatie van putten en rioolsysteeminstallatie

Onderstaande installatiewerkzaamheden behoren tot ons dienstenpakket:

  • Inspectie van putten en leidingen.
  • Herbezetting van uw bestaande aal- en waterputten.
  • Vernieuwen en optimaliseren van uw rioleringsnetwerk.
  • Leveren en plaatsen van nieuwe putten in beton, PVC en HDPE (vetputten)
  • Herbestrating van uw bewegenis in klinkers, beton, asfalt, dals.
  • Leveren en plaatsen van allerhande deksels in gietijzer, Aluminium, Inox, arduin etc…

Afspraak maken?
Indien u een afspraak wil maken, kan u best telefonisch contact opnemen. Zo kunnen we op een snelle en efficiënte manier een datum en tijdstip bekomen die voor u past. Deze manier van afspreken stelt ons beide in de mogelijkheid om de werken te kunnen inschatten.

Praktische informatie:
Wat zijn de specificaties van de installatie (bv afmeting beerput, vetput, …)Wat is de verkeersituatie: U zorgt voor parkeergelegenheid (ongevaar 15 meter) voor onze vrachtwagen zodat de werkzaamheden zeker kunnen aanvatten. (Bv. opgelet bij tram en/of bustraject en smalle straten).Bel ons op : 03 232 19 44 of 014 55 18 42

30252023025202

Meer info

tags: Afvoer Ontstoppen – Ontstoppen Afvoer – Ontstoppingsdienst – Ontstoppingsdienst Antwerpen – Riool Ontstopppen – 

Wenst u meer info over ontstoppen afvoer kijk dan vlug op https://www.antwerpseruimdienst.be/ | Ontstoppen Afvoer

Ontstoppingen | 

Ontstoppen, ruimen of reinigen. Snelle service en transparante all-in prijzen. Op weekdagen bereikbaar van 7 tot 22 uur. Vertrek met verschillende vrachtwagens vanuit zes strategisch gekozen locaties.

Onze specialiteiten? Ontstoppen, reinigen én ruimen

Als dochterbedrijf van Blue Bridge Services specialiseert Qclean zich in ontstoppen, reinigen én ruimen. Onze particuliere en professionele klanten mogen vertrouwen op een snelle service aan transparante all-in prijzen. Om onze klanten in heel België snel te bedienen, beschikken we over verschillende strategisch ingeplante vestigingsplaatsen (Eke, Wevelgem, Gent, Diegem, Tienen, Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Schoten, Tessenderlo, Hasselt & Aalst) van waaruit dagelijks onze interventiewagens vertrekken.

Onze diensten

Ons dringend nodig?

Wanneer noodzakelijk om ergere schade te voorkomen, is het mogelijk om binnen de 24 uur langs te komen voor ontstoppingen, reinigen of ruimingen. Wij zijn op weekdagen van 7 tot 22 uur bereikbaar via ons nummer 0490 11 30 30.

89277528927752

Men spreekt van ontstopping wanneer de afvoerleiding geblokkeerd is. Het kan een toiletafvoer zijn, maar ook andere waterleidingen. Gewone verstoppingen kunnen worden verwijderd met geprefabriceerde elementen, die in de winkel te vinden zijn. Verstoppingen in de riolering of afvoer zijn niet alleen aanwezig. Deze verstoppingen worden vaak veroorzaakt door materialen die niet bij het riool of de afvoer horen. Als de verstopping regelmatig optreedt, raden we aan het riool te controleren met een camera. Bij gebruik van een camera-inspectie kun je het probleem vaak verbergen omdat de beelden van zeer goede kwaliteit zijn. In veel gevallen is het niet nodig om het riool volledig te vervangen. De oorzaak van een verstopte afvoer is meestal vet, voedsel, zeep, haar en vet in het lichaam. Helaas k.

Meer info

tags: Ontstoppingsdienst – Ontstoppingsdienst Oost-vlaanderen – Leveranciers Ontstoppingsdienst Oost-vlaanderen – Leveranciers Ontstoppingsdienst West-vlaanderen – Ontkalkingsdienst Oost-vlaanderen – 

Wenst u meer info over ontstoppen afvoer kijk dan vlug op https://www.qclean.be/ | Ontstoppen Afvoer

Mazouttank | Septische Put | Regenput | Ontstoppingen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ontstoppen afvoer

ontstoppingsdienst ruimdienst camerainspectie geurdetectie bellenmaak een afspraak ontstoppingsdienst lazeroms uit sintkatelijnewaver is d ontstoppingsdienst die u nodig heeft bij afvoerproblemen en het ruimen van putten. Wij zijn werkzaam in de regio mechelenleuvenantwerpen. Vroeg of laat krijgen we allemaal eens te kampen met een verstopping in ons toilet bad aarzel dan niet om lazeroms ruimingen en ontstoppingen te contacteren ontstoppen afvoer voor uw firma op maat Want wij zijn d specialist in ontstoppingswerken. We staan bovendien u op en dagen op voor u paraat. Wij verhelpen uw verstoppingsprobleem en ontstoppen uw afvoerleidingen in een oogwenk zodat u terug gebruik kan maken van uw toilet bad . Het ontstoppen van afvoerleidingen gebeurt door middel van een machinale veer met water onder hoge druk of onder vacum. van alle verstoppingen lossen wij op zonder breekwerk. Aarzel dus niet langer en neem vandaag nog contact op met lazeroms voor al uw verstoppingen mech.

toggle navigation aaa den ontstopper home geurhinder opsporen camerainspectie van rioleringstelsel ontstoppingsdienst tremelo baal begijnendijk westerlo hulshout ramsel westerlo herselt heist op den berg putte berlaar contact werken te ontstoppingsdienst westerlo hulshout ramsel den ontstopper uw ontstoppingsdienst voor het ontstoppen riool of verstopte afvoer van toilet of keuken den ontstopper westerlo ramsel herselt voor je deur bel naar john beste klanten turbo ontstoppingen aan de beste prijzen door uw lokale vakman. Zelfwerkend patroon ontstoppingsdienst nodig met zeer ruime ervaring ervaring van vader op zoon van jaar . Rioolproblemen bel den ontstopper van heist op den berg bellen gaat sneller. Mails worden enkel s morgens en s avonds bekeken voor alle ontstoppingswerken zoals ontstoppen afvoer of verstopt riool. Dikwijls van toepassing vandaag voor u gebeld vandaag gesteld ontstoppen westerlo.

Kennisgeving over Ontstoppen afvoer

home over ons foto s wat we doen ontstoppen reinigen ontkoppelen opsporen controleren herstellen renoveren specifieke diensten ontstopping afvoeren scheiden regenwaterafvalwater reiniging regenput detectie rioolgeuren renovaties riool afloop camerainspectie kanalisaties graafwerk minigraver waterpompen motvliegjes bestrijden contact offerte ontstoppingsdienst geel expertise in ontstopping en reiniging van afvoeren amp riolering belangstelling in de prijs van ontstoppen afvoer Maar ons bedrijf doet meer dan dat alleen… Particulieren in en rond geel helpen we graag verder voor alle werken m.b.t. Ontstopping alle ontstoppingswerken zoals bvb ontstoppen van afvoer en rioleringen … Detectie rioolgeurdetectie opsporen nutsleidingen detectie ondergrondse kanalisaties … Reiniging reinigen riool met vacuuumlmhogedruk combiwagen … Inspectie camerainspectie vanaf .