Menu Sluiten

Herstellen Riolering

Niet alleen doen we ruimen, reinigen en ontstoppen, maar nu behoort het volledige gamma aan onderhoud en reparatie van rioolstelsels tot de mogelijkheden.

Antwerpse Ruimdienst: ruimingen en ontstoppingen in Antwerpen

In 1985 startte de Antwerpse Ruimdienst in Antwerpen en randgemeentes. Dankzij een gemotiveerd team en een sterke knowhow is dit bedrijf een begrip geworden in de regio.

Niet alleen doen we ruimen, reinigen en ontstoppen, maar nu behoort het volledige gamma aan onderhoud en reparatie van rioolstelsels tot de mogelijkheden.

Complete service in ruimen van putten

Antwerpse Ruimdienst is gespecialiseerd in het ruimen én reinigen van allerlei soorten putten. Het gaat dan onder andere om beerputten en septische putten, WC putten, bezinkputten, vetputten en regenwaterputten.

Ontstoppingsdienst Antwerpen

Antwerpse Ruimdienst is actief in Groot-Antwerpen. Voor dringende interventies in Antwerpen staan we steeds snel aan uw deur. Hiervoor kan u rekenen op onze snelservice. U kan ons ook 24u/24 en 7d/7 bereiken.

Rioolaanleg, reparatie van putten en rioolsysteeminstallatie

Onderstaande installatiewerkzaamheden behoren tot ons dienstenpakket:

  • Inspectie van putten en leidingen.
  • Herbezetting van uw bestaande aal- en waterputten.
  • Vernieuwen en optimaliseren van uw rioleringsnetwerk.
  • Leveren en plaatsen van nieuwe putten in beton, PVC en HDPE (vetputten)
  • Herbestrating van uw bewegenis in klinkers, beton, asfalt, dals.
  • Leveren en plaatsen van allerhande deksels in gietijzer, Aluminium, Inox, arduin etc…

Afspraak maken?
Indien u een afspraak wil maken, kan u best telefonisch contact opnemen. Zo kunnen we op een snelle en efficiënte manier een datum en tijdstip bekomen die voor u past. Deze manier van afspreken stelt ons beide in de mogelijkheid om de werken te kunnen inschatten.

Praktische informatie:
Wat zijn de specificaties van de installatie (bv afmeting beerput, vetput, …)Wat is de verkeersituatie: U zorgt voor parkeergelegenheid (ongevaar 15 meter) voor onze vrachtwagen zodat de werkzaamheden zeker kunnen aanvatten. (Bv. opgelet bij tram en/of bustraject en smalle straten).Bel ons op : 03 232 19 44 of 014 55 18 42

30252023025202

Meer info

tags: Afvoer Ontstoppen – Ontstoppen Afvoer – Ontstoppingsdienst – Ontstoppingsdienst Antwerpen – Riool Ontstopppen – 

Wenst u meer info over herstellen riolering kijk dan vlug op https://www.antwerpseruimdienst.be/ | Herstellen Riolering

Ontstoppingen | 

Ontstoppen, ruimen of reinigen. Snelle service en transparante all-in prijzen. Op weekdagen bereikbaar van 7 tot 22 uur. Vertrek met verschillende vrachtwagens vanuit zes strategisch gekozen locaties.

Onze specialiteiten? Ontstoppen, reinigen én ruimen

Als dochterbedrijf van Blue Bridge Services specialiseert Qclean zich in ontstoppen, reinigen én ruimen. Onze particuliere en professionele klanten mogen vertrouwen op een snelle service aan transparante all-in prijzen. Om onze klanten in heel België snel te bedienen, beschikken we over verschillende strategisch ingeplante vestigingsplaatsen (Eke, Wevelgem, Gent, Diegem, Tienen, Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Schoten, Tessenderlo, Hasselt & Aalst) van waaruit dagelijks onze interventiewagens vertrekken.

Onze diensten

Ons dringend nodig?

Wanneer noodzakelijk om ergere schade te voorkomen, is het mogelijk om binnen de 24 uur langs te komen voor ontstoppingen, reinigen of ruimingen. Wij zijn op weekdagen van 7 tot 22 uur bereikbaar via ons nummer 0490 11 30 30.

89277528927752

Is het riool verstopt? Dan worden de gevolgen gevoeld door iedereen die er mee te maken heeft. Het water loopt niet goed af in het riool en stijgt uiteindelijk weer op, waardoor het overstroomt. Toiletten, badkuipen en douches worden vaak afgevoerd via bad afvoeren. Om de verstopping in de badkuip te verwijderen, controleert u eerst of er haren in de afvoer zitten. Natuurlijk verstopt de gootsteen niet van het ene op het andere moment. Dit gebeurt vaak geleidelijk aan en kan verschillende redenen hebben om de gootsteen te verstoppen. Want nummer één is een combinatie van zeep, haar, gel en scheerschuimresten. Haar kan niet alleen een belangrijke rol spelen in een verstopte douchegoot, maar ook in een verstopte gootsteen. Als u de riolering niet kunt reinigen of zelf kunt voeden, kunt u co.

Meer info

tags: Ontstoppingsdienst – Ontstoppingsdienst Oost-vlaanderen – Leveranciers Ontstoppingsdienst Oost-vlaanderen – Leveranciers Ontstoppingsdienst West-vlaanderen – Ontkalkingsdienst Oost-vlaanderen – 

Wenst u meer info over herstellen riolering kijk dan vlug op https://www.qclean.be/ | Herstellen Riolering

Regenput | Mazouttank | Ontstoppingen | Septische Put | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Herstellen riolering

de lauw amp zonen ontstoppingsdienst schoorsteenvegen regenwaterput reinigen regenwaterput herstellen septische put ruimen rioleringswerken service wij werken met vast tarief snel service bel of sms we komen in heel vlaanderen voor rioleringswerken in heel belgie u belt en wij zijn al onderweg na u sneldienst bel of sms … Geen km vergoeding wij zijn de goedkoopste ontstoppingsdienst vochtige muren laten injecteren de lauw amp zonen ontstoppingsdienst schoorsteenvegen regenwaterput reinigen regenwaterput herstellen septische put ruimen rioleringswerken service wij werken met vast tarief snel service bel of sms we komen in heel vlaanderen voor rioleringswerken in heel belgie u belt en wij zijn al onderweg na u sneldienst bel of sms … Geen km vergoed.

zoeken naar riolering herstellen rental taxi riool slotenmaker afvoer put wc antwerpen riolering herstellen afvoerbuizen belgie riool aanleggen riolering herstellen kosten riolering aanleggen deksel binnenriolering riolering doorspuiten wc afvoerbuis hoe een regenput reinigen verstopte rioolservice betonnen warmtepomp rioolreiniging industrile expertise voor duurzame oplossingen Belangstelling i n herstellen riolering Die kunnen we herstellen om het stelsel in topconditie te houden. Rioleringswerken grond en rioleringsplan. Voor een efficint onderhoud hebt u een uptodate rioolplan nodig. Want dat helpt om verstoppingen adequaat op te sporen en calamiteiten te voorkomen. Via de geautomatiseerde camerarobot controleren we de bestaande situatie. Die verwerken we in uw nieuwe as builtplan. Aannemingsprojecten op autosnelwegen provinc.

Kundigheid over Herstellen riolering

skip to content zoeken naar home over ons diensten contact dienstenwimt diensten plaatsing badkamer onderhoud verwarmingsketel herstellingswerken plaatsing vloerverwarming dakwerken rioleringswerken plaatsing badkamer plaatsing badkamer jan peeters zorgt voor de nodige inspiratie deskundig advies en realisatie. Wij komen ter plaatse de mogelijkheden bekijken en met u bespreken. Na zorgvuldig geluisterd te hebben naar uw ideen en wensen maken wij een voorstel dat volledig aansluit bij uw verwachtingen en budget. Badkamer renovatie te berchem badkamer renovatie te wilrijk onderhoud verwarmingsketel onderhoud verwarmingsketel voor centrale verwarming op aardgas is het wettelijk verplicht om tweejaarlijks een o.